Archive for week

Meet My Old Friends…

Posted in My Stories, Scenery with tags , , , , on July 12, 2009 by nurli3y

Assalamualaikum…

berjumpa jugak saya akhirnya ngan 2org member kolej saya ni…fauziah@AG and shima…kitorang dulu duduk  satu asrama dari semester 1-6…lama giler dah tak jumpa…last jumpa 1tahun ++ lepas kot kat putrajaya…minggu lepas  saya bermassage dgn AG,dia bgtau yg dia tgh cuti seminggu…dia ni sebuk memanjang dgn shooting…org keje dgn production house la katakan…sebab dia cuti saya ajak dia kluar lepak2…memula plan nak ke melaka…tp tak jadi lak sebab AG kena riki location tuk shoot iklan…tp kitorang tetap gak berjumpa lepas AG setelkan keje dia…memula nak lepak kat sunway piramid jerk…skali AG bg cadangan nak lepak jauh2 sket…dia nak ke putrajaya…saya pun ok jerk then dah alang2 ke putrajaya contact shima nak jumpa dia…kebetulan dia ader program kat persint6…ader event putrajaya sailing week 2009…sementara tunggu shima setel keje saya ngan merayau2 la dulu kat event tu…

ptjy01

ptjy02

kapal layar ni kebanyakkan yg bwk smua budak2…huhuhuu…

ptjy03harga bakso+air botol oren ni = rm7….tp sebab dah lapa bedal je la…hohohooo…

ptjy03aakhirnya shima abes keje dah…dpt la lepak2 dgn dia…shima ni tgh mengandungkan anaknye yg ke-2…kandungan dia dah 7bln++…anak pertama dia,nabil namanya,baru skali saya dpt jumpa…masa tu nabil baru 6-7 bulan…skrg ni nabil dah 2tahun…tp tak dpt nak jumpa nabil sebab nabil ader kat rumah penjaganya…

ptjy04shima dan AG…dah lama tak bergambar dgn diorg ni…padahal memasing duduk takde la jauh mne pun…tp nak berjumpa mmg susah…memasing busy…huhuuuu…lepas kitorang bergambar sama2,AG tolong anta shima ke opis dia kat persint8…shima ader keje kat opis yg perlu disetelkan sebelum balik…

ptjy05sementara nak tunggu shima setelkan keje dia,saya dan AG lepak kat tepi tasik sekejap…time ni dah kul7ptg pun…lepas shima abes keje kitorang lepak kat club bwh opis shima…plan nak ke rumah shima lepas dia setel keje opis…tp dah dia abes lewat lak…AG lak ader nak jumpa orang…so tak dpt la pergi ke rumah shima…tak dpt la nak jumpa nabil…takpe laa…len kali kitorang singgah ke rumah ko ye shima…tunggu baby ke-2 kluar dulu ke… :p

ptjy06

ptjy07lepas balik dari berjumpa dgn shima, AG janji nak blanje saya makan western food kat Moon’s Kitchen di pandan indah…saya pun oder la black paper steak…nyum nyum…thanks AG blanje aku makan…hehee…nnt aku lak blanja ko makan eh… :p

lepas abes makan saya teman AG tuk amik profile bakal talent tuk iklan yg production dia akan shoot…lepas jumpa mamat pelakon ni,dlm kereta AG gelak besar daa…rupanya2 bukan mamat tu yg dia nak jadikan talent…hahahaa…org yg AG mintak no phone mamat tu dah tersalah tafsir org yg si AG nak jadikan talent ni…AG call smula org yg bg maklumat tu…dia criter betul2 talent yg dia nak guna…bile dah dpt call talent tu…seb baik la talent tu ader berdekatan dgn tempat kitorang berenti…bile dah jumpa nasib baik org nyer betul…

mmg berjalan2 btul saya smlm…dari kul4-12tgh malam…hahaaa…thanks AG sebab sudi bwk aku jalan2…siap bwk g jumpa artis lagi tu…nnt kite kluar jalan2 aku lak blanje ko yer AG… 🙂

Lovely,
NurLi3y

Advertisements