Archive for urbanscapes

Yeahhh!!! I’m in… ;)

Posted in My Stories, Promote with tags , on June 10, 2009 by nurli3y

assalamualaikum…

akhirnya…yg di tunggu2…photo2 yg saya submit di 24hour kl terpilih jugak…happy rasanya…hehehee…so kengkawan…kite jumpa di KLue urbanscapes nnt k… 🙂

KL01

KL02

KL03

KL04

KL05

KL06

i’m not a good photographer..but this is my hobby…

Lovely,
NurLi3y

Advertisements

Weekend yg busy…

Posted in My Stories, Scenery, Wedding with tags , , , , , , , , on June 3, 2009 by nurli3y

assalamualaikum…

weekend ni mmg penat rasanya…tp ni la dikatakan hobby…hobby yg tak kenal penat…hehehehee…
hari sabtu saya turun kl tuk carik koleksi photo2 kl…saya nak submit kat galery 24hourKL tuk exhibition anjuran KLue urbanscapes 2009 yg akan diadakan 27june kat KLpac…kalau terpilih boleh dpt 2keping tiket free tuk masuk ke event ni…saya tak berapa tau sgt jln2 kl ni…seb baik la rizal nak teman kan saya trun shoot…thanks rizal…kalau tak dah nekad nak trun kl sorang2…huhuhu…kitorang trun erea2 stesen komuter KL ngan erea CM jerk…so dlm byk2 shoot yg saya amik yg ni la saya pilih tuk submit…

KL-KTM

cm01

cm02

cm03

cm04

cm05

sesambil tu posing2 skali… 🙂

cm-me

cm-me2

cm-rizal

sesampai kat rumah setel aper yg patut,mlm start edit gambar sebab last submit 1june…dgn mate yg ngantuk dan badan yg penat ku gagahkan diri jugak mengedit dan submit photo2 ni…dah la line tenet lembab…kena la tunggu…huhuhu…

ok…abes citer hari sabtu….

————————————————————————————————————–

penat hari sabtu tak abes lagik,sambung lak hari ahadnya saya tag along dgn elly aka yanniz shoot wedding abg sulong dia kat TTDI damansara…

Wedding of Munadzam & Ayu…310509

sesi make-up

ma-01

ma-02

ma-03

ma-04

acara di dalam dewan

ma-05

ma-06

outdoor photoshoot lak…lokasi dekat tasik berdekatan SJMC subang jaya…

ma-07

ma-08

ma-09

ma-10

hensem abg elly and kakak iparnya pun cun…suke dgn hasil make-up mak andam tuk pengantin perempuan…first time shoot wedding dlm dewan…agak mencabar gak…sebab cahaya yg kurang dan shiling yg tinggi…

setelah 2tahun saya gunakan kmera D70s ni saya rasa dah tiba masanya untuk servis…tp nak servis…….duit oh duit…huhuhuhuuu…please give me some money….. T-T

i’m not a good photographer..but this is my hobby…

Lovely,
NurLi3y