Archive for shout award

Going Out to Fullhouse & Shout Award…

Posted in My Stories, Promote with tags , , on July 19, 2009 by nurli3y

Assalamualaikum…

this week saya enjoy kluar dgn kawan2…elly dpt 6tiket tuk ke shout award anjuran 8tv…tiket ade lagi 3…elly sruh saya ajak mane2 kawan yg nak join…saya pun ajak la ieka,rizal dan rahim…event start kul8mlm…sebelum ke shout award di stadium putra bukit jalil, liza ajak kami minum2 dulu kat fullhouse di ara damansara…kedai makan yg berkonsepkan lifestyle store and cafe…kedai dia mmg cantik…bertemakan warna putih…rasa releks je lepak kat kedai ni…kami pilih tempat duduk di bahagian atas…saya oder ais blanded jerk…sebab sebelum balik rumah bersiap2 saya dah makan dulu…elly je yg oder makanan sebab dia nak try menu kat situ…sesambil borak2 makan minum…amik la sket gambar tuk kenangan… :p

fullhouse01

fullhouse02

fullhouse03

fullhouse03a

fullhouse04

lepas lepak2 kat fullhouse kitorang pun bergerak ke stadium putra bukit jalil…sampai kat erea stadium jalan sgt la jem…rupa-rupanya ramai org trun ke stadium tuk saksikan pemain MU berlatih bola ptg tu…yg kitorang lak tak brape tau kat mne stadium putra,bepusing2 kat erea jln jem tuh…hampir 40minit gak la mencari tempat dan parking…si rahim pun terpaksa la tunggu kitorang…hehehee…

ni first event award yg pernah saya saksikan sacara live…tiket yg elly dpt free standing…penat gak la berdiri hampir 4jam…bile time iklan duduk sekejap lepaskan lelah…

shoutaward01

shoutaward02

shoutaward03

event abes kul12mlm…perut pun dah lapar…lepak2 makan dulu pastu balik rumah…thanks 2 elly sebab dptkan tiket tuk kitorang smua…dan jugak liza yg bwk kitorang ke sana dgn kereta kelisa nyer… 🙂

Lovely,
NurLi3y

Advertisements