Archive for the Animal Category

Outing 2 Zoo Negara…

Posted in Animal, My Stories with tags , , , on April 28, 2009 by nurli3y

Assalamualaikum…

pszoo

Ahad 260409 berlangsung satu aktiviti photo improvement outing di zoo negara anjuran forum photoskool.net…saya dah lama tak masuk forum,hari isnin saje2 masuk forum tgok aper aktiviti yg terdekat…seb baik tak terlepas aktiviti ni…saya pun dah naik bosan 2minggu sabtu ahad dok kat rumah je tak kluar outing ke mana2…tgok list nama punya la ramai…tgok list ader nama2 yg saya kenal…so saya pun daftarkan la diri…masa saya daftar saya org yg ke 82…akhir skali tgok list hari sabtu dah cecah 90++ org…tp dgr2 khabarnya yg dtg  join outing ni dlm 72org je kot…ni outing kali ke-3 saya follow anjuran forum ni…tp outing kali ni yg paling ramai…bile dah ramai2 mcm ni tak dpt nak kenal smua…hehehee…

pszoo01

pszoo02front from left : wan(undermysin), me, zura, syahir
back from left : wawan(awanhujanribut), syakir, joe(D70s)

untuk memudahkan pembelajaran,kami di bahagi2 kan dlm team…satu team 7org…team saya dikepalai oleh en.joe (D70s)…ahli kumpulan lain wan (undermysin), wawan (awanhujanribut), syakir, syahir dan zura…diorg smua ni saya baru firstime jumpa…kecuali wan sebab dah pernah follow dia outing…hehehee…

saya g zoo negara ni tumpang wan dan wawan…thanks wan sudi jemput saya kat kl sentral…tp kami lewat sampai sebenarnya…kire2 jam 9.30pg sampai ke zoo…time tu mcm sesi memperkenalkan diri…nasib baik la diorg tak masuk ke dlm lagi…hehehee…then en.adhadi bg penerangan sket tentang outing…dan juga ucapan dari guru besar photoschool,en.saifulnang…lepas bg2 kumpulan,shoot photogroup dulu kat entrance,then baru berpecah ikut kumpulan sekitar jam 10pg…jln2 dlm zoo shoot2 kul1.30ptg kami kluar lunch ke NZ curry house di wangsamaju…lepak2 borak2…kul3 saya,wan dan wawan pun chow…

oklah…ni antara shoot2 yg paling ok saya rasa…huhuhu…enjoy…

zoo01 ngaaaa… ;p

zoo02 love… ❤

zoo03 the beauty…

zoo04smile… 🙂

zoo05 releks…

zoo06 sleeping… 😀

zoo07 grrrr…

zoo08 look at you…

zoo09 nyum nyum…

zoo10 conecting…

tp saya tak puas berjalan lagi dlm zoo ni…tak smua tempat kitorang dpt pergi…sebab lama sgt tertumpu kat satu2 binatang tuk dpt kan shoot…tak sempat nak bermesra2 dgn penghuni zoo ni…len kali insyaAllah kan dtg smula ke zoo ni…heheheee…

Lovely,
NurLi3y

Advertisements