Wedding of Azmir & Faezah

salam dan slamat sejahtera…hehehee…

minggu cuti sekolah ni byk betul undangan majlis kawen-kawen…ahad lepas,070609,azmir dan faezah dah sah menjadi suami isteri…dua2 ni kawan saya masa sekolah menengah dulu…tp takde rapat mne pun…just kenal2 camtu je…diorg berdua ni keje nyer sebagai cikgu…azmir cikgu sekolah rendah,faezah lak cikgu sekolah menengah…hehehee…kebetulan saya balik cuti ke kampung di kuala kubu bharu,sebab mak sakit and kena tahan masuk wad…tp alhamdulillah mak dah sihat sket…so dpt la dtg majlis kawen diorg berdua ni…ramai jugak kawan2 sekolah yg turun…yg lama dah tak jumpa pun ader…dah jadi mcm reunion lak…hehehehee…so,tahniah la buat azmir dan faezah…minggu depan plak ader satu lagi pasangan  yg bakal berkahwin…dua2 pun member sekolah gak…lama betul diorg ni bercintan cintun…dari zaman sekolah gitu…hehehehee…pergi majlis kawen,dpt kad kawen lagi…insyaAllah akan ku cuba hadirkan diri tuk makan free… :p

af01

af03

af02

Lovely,
NurLi3y

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: