Weekend yg busy…

assalamualaikum…

weekend ni mmg penat rasanya…tp ni la dikatakan hobby…hobby yg tak kenal penat…hehehehee…
hari sabtu saya turun kl tuk carik koleksi photo2 kl…saya nak submit kat galery 24hourKL tuk exhibition anjuran KLue urbanscapes 2009 yg akan diadakan 27june kat KLpac…kalau terpilih boleh dpt 2keping tiket free tuk masuk ke event ni…saya tak berapa tau sgt jln2 kl ni…seb baik la rizal nak teman kan saya trun shoot…thanks rizal…kalau tak dah nekad nak trun kl sorang2…huhuhu…kitorang trun erea2 stesen komuter KL ngan erea CM jerk…so dlm byk2 shoot yg saya amik yg ni la saya pilih tuk submit…

KL-KTM

cm01

cm02

cm03

cm04

cm05

sesambil tu posing2 skali… šŸ™‚

cm-me

cm-me2

cm-rizal

sesampai kat rumah setel aper yg patut,mlm start edit gambar sebab last submit 1june…dgn mate yg ngantuk dan badan yg penat ku gagahkan diri jugak mengedit dan submit photo2 ni…dah la line tenet lembab…kena la tunggu…huhuhu…

ok…abes citer hari sabtu….

ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€”ā€“

penat hari sabtu tak abes lagik,sambung lak hari ahadnya saya tag along dgn elly aka yanniz shoot wedding abg sulong dia kat TTDI damansara…

Wedding of Munadzam & Ayu…310509

sesi make-up

ma-01

ma-02

ma-03

ma-04

acara di dalam dewan

ma-05

ma-06

outdoor photoshoot lak…lokasi dekat tasik berdekatan SJMC subang jaya…

ma-07

ma-08

ma-09

ma-10

hensem abg elly and kakak iparnya pun cun…suke dgn hasil make-up mak andam tuk pengantin perempuan…first time shoot wedding dlm dewan…agak mencabar gak…sebab cahaya yg kurang dan shiling yg tinggi…

setelah 2tahun saya gunakan kmera D70s ni saya rasa dah tiba masanya untuk servis…tp nak servis…….duit oh duit…huhuhuhuuu…please give me some money….. T-T

i’m not a good photographer..but this is my hobby…

Lovely,
NurLi3y

Advertisements

8 Responses to “Weekend yg busy…”

  1. justriezal Says:

    pasangn yg secocok…nice shoot nurliey…keep it up babe…

  2. memang btul2 bz ko.. :-p
    sory x dpt join…aku blk de wedding…2 last week pun x jadi
    mujur de rizal temankan ko.aku suke pic nom 3.4 dgn 6 tu…tiket jgn lupe share2..hahahahaaha

    wedding tu aku suke pic nom 2 n last.
    nice…tmpt pun mcm kenal..huhuhu
    nanti ckp kat ely jgn lupe ajk aku shoot…

  3. justriezal | thanks rizal… šŸ˜‰

    parim | tau la org dah buat bisnes…nak ajak outing pun susah dah skrg ni…
    minggu ni majlis sebelah pihak lelaki…kalau ko nak follow elly contact la dia…aku balik kkb…huhuuu

    tiket kalau dpt pun 2keping jerk…mne leh nak share2 ngan ko…nak p la beli sendri…hahahaa…

  4. Wah, rajin nurliey. komen o.d, gambar2 yg nak masuk pertandingan urbanscapes tu nurliey edit kasi desaturate mcm gambar2 lama. pada pandangan o.d mcm tak sesuai sgt kot, sbb macam dull je jadi. pandangan od la…hehe

    apapun, gambar2 kawin ayu mmg lawa. šŸ™‚

  5. All is Nice shot…
    dan ur BZ weekend for u nmpknye..
    tapi mmg berbaloi rite:)

  6. ok photo memng bebakt

  7. best kan d70s….untung dapat tuan punya yg pandai jaga

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: