GlamRock Photoshoot – Coming Soon….

ayarkkk…byk penat woo shoot model nieh…masih terasa lagik kepenatan nyer…huhuhuu…

ahad|180109|saya,rahim,rizal dan awie bertungkus lumus siapkan liza tuk menjadi model photoshoot saya yg pertama kali nieh…tasik berdekatan dgn sjmc jadi lokasi…hmmm…pas shoot nak kena pilih gambar…pastu nak kena edit plak..ayoyoo…manyak kerja nak kena bwat looo…editing masih dalam proses…so,sile lah layan teaser ni dulu ye kengkawan sekalian…tunggu kemunculan hasil photoshoot yg bertemakan GlamRock ni nnt…

treaser01

model – liza
make up – awie + nurli3y
designer – rizal
photographer- nurli3y + rahim

Lovely,
NurLi3y

Advertisements

18 Responses to “GlamRock Photoshoot – Coming Soon….”

  1. aah la nurliy, muke terus berubah jadik lain.. kekeke

    p/s: dah update dah.. fuhhh

  2. ni bukan liza ni…ape ko dah buat ngan dia ni…noli…

  3. tunggu hasil lepas makeup plak nnt azwinomar… ;p

    aiiii…kitorang bwat liza tu jadi lawa la…nnt sure glamour yuuu…;p

  4. giler ar rajin gi photoshoot! glam rock ek? wah2!

  5. peh gila gempak ler korang… cepat ler upload gambar.. owang x sabar nak tgk 😀

  6. wahhh.. buat photoshoot.. heheh nice nice.. cepat cepat lah upload kan gamba nya .. nak tgk niee… oh thanks kerana letak link website cubic kat sini 🙂

  7. hahahaa…member saya si rahim tuh baru beli kmera…so dia la yg beria2 nak shoot model nieh…ingat shoot2 biasa jerk…skali dia bwat costum makeup smua bagai…layan kan je r… ;p

  8. sape si rahim tu?

  9. gambar dlm proses nak edit gik…bleh edit time malam kat rumah jerk…so agak lambat la nak upload…sabar ye kengkawan… ;p

    sape si rahim tu???? lu pikir la sendiri… >:)

  10. justriezal Says:

    he..he…srnok nyer aku….hasil kerjasama …..apa yg penting kerjaaasaamaaa….he..he..

  11. hahahaaa….
    adik kecik…?
    aku pun pening ni..tgk godek2

  12. dah lama ktorang tngu ni… gambar x jugak kuar!!! ;p

  13. hahaha…lek2 r dulu muham…kasi panas dulu baru tayang kat sini… ;p

    btul tu riezal…seronok keje ngan korang…aper yg penting…kerjaaasama… ;p

  14. superhero Says:

    cepat la upload..tak sabar nak tgk hasilnya.

  15. o0sidekick0o Says:

    mane tak lambatnye asik main pet society je…lalalala

  16. kireikerek Says:

    fuh..gempakss laa.. do i know this model hehehe.. congrates to her..!! brilliance done nurlieyyyy..

  17. mesti la kenai.. kekeke
    lain sgt kan? ;p

  18. salam macam mana nak buat yng macm montaje tu boleh ajarkan tak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: